hansi Mies, mikä mies?

"Mies, mikä mies?" Tänään minä en kuunnellut radiota, vaan radio kuunteli minua.

Nyt kaikilla on mahdollisuus kuulla gerbiilimiehestä jostain. Ylen haastatteluvideo herätti läjän kysymyksiä ja nyt niihin on vastailtu.

Politiikantutkijan analyysi on avaava ja jokseenkin osuva.

Tänään Radio Rock haastatteli. Myös Ylex haastatteli.

Eilen MTV3 soitteli. Otsikkoa ei muutettu pyyntöjeni mukaiseksi, mutta sisällölle annan hyväksyntäni.

Hauska löytö on Gerbilkadaver HBL:sta.

Nämä ja monia muita median artikkeleita on tullut. Yleensä artikkeleissa kerrotaan suunnilleen sama asia uudestaan ja uudestaan.

City lähti vielä arvioivalle linjalle ja käytti sanavalintoja, joiden päämääränä ei ehkä ollut kunnioitta gerbiilimiehen esiintymistä ylellä.

Lisää ajatuksiani näet lähipäivinä blogissani.

Jotta saamme tv-mainoksen, jokaiselta lukijalta pyytäisin euron. Rahaa on alkanut kassaan nyt tipahtaa kivalla tahdilla. Mieti, mitä kaikkea voit saada televisioon sillä eurolla, kun sen nyt kilautat kassaan! Jotain eeppistä luvassa. Hansi Harjunharja FI 96 43090010202711 ja muista viesti: #riptero

 

Hansi Harjunharja, Piraattipuolue, Lappi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Universumin /virallisesti) hauskin Ismo Leikola antaa vinkkejä tuleville koomikoille > http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/201410280211859...

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Jos joku aloitteleva koomikko tätä lukee, niin onpa hyvä, että tämän toit esille.

Minä mietin, josko vaihtaisin nimeni Aleksanteri Mäeksi. Kaverit kutsuisivat minua tuttavallisesti nimellä Ala. Vähän vähemmän tutut mainitsisivat aina perään myös sukunimeni, eli Ala Mäki. Sitten, kun vaalien jälkeen pääministeri soittaa minua hallituksen kehys-, linssi- tai sadonkorjuuriiheen, niin minä vastaisin yksinkertaisesti puhelimeen sanoen Mäen Ala.

Lupaan kaikille Suomen kansalaisille vaalien jälkeen risteilyn Inarijärvellä! Siis myös siinä tapauksessa, että en tule valituksi.

Taisto Merilä

Vaalivideosi on mielestäni paras, ja otan osaa Teron menettämiseen. Toivotan sinulle menestystä niin poliittisesti kuin muutenkin – ja samaa toki muillekin sirkuksessa mukana oleville.

Toimituksen poiminnat