hansi Mies, mikä mies?

Nettiopetusmateriaalin taloudellisen tuen lopettaminen tehostaa opetusta

Onko sinulla lapsia tai oletko pienten lasten opettaja? Huolestuttaako sinua uutinen LukiMatin valtion rahoituksen loppumisesta? Ei hätää.

Harva tietää, että toinen hyvin samanlainen oppimateriaali löytyy puhevammaisten opetukseen ja kuntoutukseen tarkoitetuilta sivuilta. Sivu on nimeltään www.papunet.net. Sieltä löytyy tehtäviä, pelejä, tarinoita ja opettavaa materiaalia.

Pelasin kokeeksi tuota LukiMatia, ja olen aikaisemmin tutustunut Papunetin tarjontaan. Väitän, että tässä on osittain turhaa päällekkäisyyttä, kun ylläpidetään useaa eri opetussivustoa, joilla on melkolailla samantasoista ja samanlaista tarjontaa.

Voit tämän tiedon jakaa eteenpäin kavereillesi, jos heidän joukostaan löytyy vanhempia ja opettajia. Valtiollamme on tarkoitus tehostaa toimintaansa ja karsia päällekkäisyyksiä. Tämä on hyvä tavoite. Tärkeämpää kuitenkin on, että lastemme oppiminen ei kärsi siitä.

Oppimateriaalia luovat tahot on hyvä pyrkiä toteuttamaan yhteistyötä, jolloin sekä luodaan parempaa ja kattavampaa materiaalia että karsitaan aivan turhan työn tekemistä pois.

Hansi Harjunharja

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat