hansi Mies, mikä mies?

Enhän minä tähän osannut varautua...

On kovin odottamatonta, että kun joku pyytää puheenvuoroa, lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti toista silmiin katsoen.

On hyvin odottamatonta, että kun joku ehdottaa hiljentymistä yhteiseen ruokarukoukseen, lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti jokaista rukoilijaa vuoronperään silmiin katsoen.

On jopa suhteellisen odottamatonta, että kun ollaan saunan eteisessä, niin lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti katsoen kaveria silmiin ja kerrot siitä, miten kovat löylyt meinaat ottaa.

Alkaa olla vähemmän odottamatonta, että jos huomaat seisseesi pienessä muurahaispesässä pari minuuttia lökähousut jalassa, niin lasket housut jalastasi ja liikutat lantiotasi, mutta jos katsot kaveriasi samalla määrätietoisesti silmiin, luo tämä toiminta odottamattomuuden tunteen.

On ehkä yllättävänkin odottamatonta, että kerrankin, kun vuodessa onnistaa, niin lasket housusi ja liikutat lantiotasi vastapuolta määrätietoisesti silmiin katsoen.

On odotettavaa, että vaikka kulloinenkin uusi pääministeri laskisi housunsa jalasta, heiluttelisi lantiotaan määrätietoisesti tähdäten silmiin, ja äänestäjä tietäisi, että nyt häntä kirjaimellisesti kustaan linssiin, niin mikään mitä äänestäjä sitten tekee, ei ole odottamatonta.

Koska mitenkäs odottamattomaan kuuluisi reagoida? Varautua siihen? Höpsis.

Hansi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onhan meillä ollut naispääministereitäkin kuten Anneli Jäätteenmäki vuonna 2003 ja Mari Kiviniemi vuosina 2010-2011, joten ei kahta ilman kolmatta.

Jatka vielä odottelua.

Viljo Häggman

Kumpikaan ei tainnut pääministerinä ollessaan laskea housujaan. Toivottavasti.

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Jos tarkoitit tällä sitä, että ei onnistu se tähtääminen, niin siihenkin on jo ratkaisut löytyneet: http://go-girl.com/ :P

Toimituksen poiminnat