Mies, etsitkö naista?

Lopeta!

Nainen valitsee suvunjatkonsa, ja sinun tehtäväsi ei ole siksi valita/etsiä. Itse asiassa niin kauan, kun valitset, tulet muuntamaan itseäsi epärehelliseksi ja valheelliseksi kuvaksi itsestäsi, etkä voi silloin olla valmis ottamaan vastaan sitä, joka sinut valitsee.

Koska yrität ansaita jonkun, et usko sinun oman itsesi riittävyyteen ja muokkaat itsestäsi kuvan, joka ennen pitkää sortuu valheiden paljastuessa. Toisin sanoen jokainen suhde on tuhoon tuomittu, kun et rakasta itseäsi.

Nainen valitsee myös mieskuvan, jonka haluaa lapselleen antaa. Jos tuo kuva muuttuu, eli (itse)petoksesi paljastuu, lapsen isäsuhde kariutuu.

Valheissa päädyt vain elämään lävitse äärettömän turhia ja energiaa haaskaavia suhteita.

Ole Mies. Etsi siis oma sisäinen rakkautesi omaan itseesi. Ei siihen kuvaan, joka luulet olevasi, vaan luottamus siihen, että kun toimit itsellesi rehellisesti, säteilet luottamusta ulos, ja joka sen huomaa, on onnekas. Ensimmäinen tehtäväsi on hyväksyä oma itsesi. Toinen tehtäväsi on vain sanoa ei tai kyllä, kun sinut valitaan.

En tietenkään sano, että niitä naisia olisi sinulle vain yksi – tai edes yksi. Mutta se ei olekaan pointti. Tarkoitus on löytää paikkansa, ja se paikka ei löydy, kun pää sinkoilee puolelta toiselle etsien parasta pintaa. Kun sinulla on rakkaus sisällä itsessä, ulkoinen rakkaus on vaan bonus, jos sitäkään.

Tee toki itse valintasi sen suhteen, miksi luottaisit sanaani. Tee myös valintasi sen suhteen, miksi et luottaisi sanaani. Jos päädyt vastaukseesi pelon kautta, olet väärässä.

Hansi

PS. Jollet tiedä, mistä aloittaa, keskustelua voi käydä tässä alla. Hyviä menetelmiä ja kirjallisuutta itsen tutkiskeluun on paljon. Riittää, kun uskallat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu