hansi Mies, mikä mies?

Mies, etsitkö naista?

Lopeta!

Nainen valitsee suvunjatkonsa, ja sinun tehtäväsi ei ole siksi valita/etsiä. Itse asiassa niin kauan, kun valitset, tulet muuntamaan itseäsi epärehelliseksi ja valheelliseksi kuvaksi itsestäsi, etkä voi silloin olla valmis ottamaan vastaan sitä, joka sinut valitsee.

Koska yrität ansaita jonkun, et usko sinun oman itsesi riittävyyteen ja muokkaat itsestäsi kuvan, joka ennen pitkää sortuu valheiden paljastuessa. Toisin sanoen jokainen suhde on tuhoon tuomittu, kun et rakasta itseäsi.

Nainen valitsee myös mieskuvan, jonka haluaa lapselleen antaa. Jos tuo kuva muuttuu, eli (itse)petoksesi paljastuu, lapsen isäsuhde kariutuu.

Valheissa päädyt vain elämään lävitse äärettömän turhia ja energiaa haaskaavia suhteita.

Ole Mies. Etsi siis oma sisäinen rakkautesi omaan itseesi. Ei siihen kuvaan, joka luulet olevasi, vaan luottamus siihen, että kun toimit itsellesi rehellisesti, säteilet luottamusta ulos, ja joka sen huomaa, on onnekas. Ensimmäinen tehtäväsi on hyväksyä oma itsesi. Toinen tehtäväsi on vain sanoa ei tai kyllä, kun sinut valitaan.

En tietenkään sano, että niitä naisia olisi sinulle vain yksi - tai edes yksi. Mutta se ei olekaan pointti. Tarkoitus on löytää paikkansa, ja se paikka ei löydy, kun pää sinkoilee puolelta toiselle etsien parasta pintaa. Kun sinulla on rakkaus sisällä itsessä, ulkoinen rakkaus on vaan bonus, jos sitäkään.

Tee toki itse valintasi sen suhteen, miksi luottaisit sanaani. Tee myös valintasi sen suhteen, miksi et luottaisi sanaani. Jos päädyt vastaukseesi pelon kautta, olet väärässä.

Hansi

PS. Jollet tiedä, mistä aloittaa, keskustelua voi käydä tässä alla. Hyviä menetelmiä ja kirjallisuutta itsen tutkiskeluun on paljon. Riittää, kun uskallat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän milkoaikio kuva
Milko Aikio

"Mies, etsitkö naista? - Lopeta!"

Hyvä neuvo.

"Nainen valitsee suvunjatkonsa, ja sinun tehtäväsi ei ole siksi valita/etsiä. "

Näinhän se menee.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Jep. Miehen ensisijainen tehtävä ei ole valita tai etsiä, vaan olla näkyvillä ja tulla huomatuksi. Sekään ei tietysti vielä takaa mitään, mutta käänteisesti se, jos kukaan ei sinua huomaa, takaa, että kukaan ei sinua valitsekaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Taru Elkama on blokissaan tosin erimieltä, ei tosin kerro monesko mies on menossa,mutta sanonta "nykyinen mieheni" kertoo mielestäni ettei ensimmäinen ole kyseessä.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Mistä miäs tietää minkälainen on oikeasti ennen kuin testaa eri mahdollisuuksia? Kannattaa kokeilla erilaisia rooleja ja tyylejä, ja kun sellainen löytyy joka tuottaa tulosta naisasioissa ja muilla elämänaloilla, niin sitten vaan sillä eteenpäin. Positiiviset kokemukset vahvistavat egoa ja mies muuttuu oikeasti mallikuvansa kaltaiseksi, tai joku voisi sanoa että mies löytää itsensä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ei taida ihan noin mennä. Nainen on tarkkailija ja lopullinen valitsija joka odottaa aloitetta mieheltä. Aktiivisuutta peliin jos meinaat saada.

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Hyvä lisäys. Ei ole ristiriidassa alkuperäisen tekstin kanssa. Aloite on tietenkin määriteltävä tässä yhteydessä. Itse sanoisin sen aloitteen olevan ilmaisu "olen vapaa" tai "olen käytettävissä", mutta ei välttämättä tässä sanamuodossa. Itse asiassa miehen sanallista aloitetta ei tarvita.

Toimituksen poiminnat