hansi Mies, mikä mies?

Lööppimedian kohtelee Sillanpäätä epäinhimillisesti

Jari Sillanpää kärysi metamfetamiinista. Nyt keikkoja perutaan, ja mm. Helsingin Sanomat kutsuu Jari Sillanpään julkista esiintymistä käryn jälkeen röyhkeäksi sillä perusteella, että Sillanpää ei kiellä riippuvuuttaan, ei kadu julkisesti eikä pyytele anteeksi.

Sillanpää ei toimi sen kuvan mukaisesti, jonka yleisö on hänestä muovannut. Kukapa tämänkään tekstin lukijasta olisi sama henkilö kuin julkisuuskuvansa - tai vaikka sama henkilö kotona kuin töissä.

Juuri tästä onkin kyse: Sillanpää ei koskaan työssään ole tuottanut yleisölle pettymystä. Hän ei ole esiintynyt päihtyneenä, kuten melkein kaikki muut suomalaiset artistit ovat (vähintään alkoholin vaikutuksen alaisena).

Koska tein aiheesta videon, jaan sen tähän, niin lukijani voi keskittyä lukemisen sijaan kuulemaan näkemykseni:

Suuri osa Sillanpäätäkin kritisoineista toimittajista varmasti tekee itselleen epäterveellisiä asioita, mutta eivät asiasta kerro eivätkä ajattelekaan pyytävänsä julkisesti anteeksi.

Mediassa toimivat moraalinvartijat saisivatkin tarkistaa, millaisia vaikutuksia heidän "ylivertaisuudellaan" voi olla yhteisöämme asuttaviin päihderiippuvaisiin, ja mitä vaikutuksia sillä olisi heidän psyykelle, että heiltä vaadittaisiin samanlaisia toimia kuin Sillanpäältä nyt. 

Hansi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eikö juuri tiedotusvälineet ole nostaneet Sillanpäään kuuluisuuteen? Eikö hänen pitäisi olla siitä kiitollinen?

Pitäisikö tiedotusvälineiden nyt salata hänen riippuvuutensa huumeista?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Onko hän riippuvainen? Miten julkinen retostelu auttaa häntä jos hän on riippuvainen?

Toimituksen poiminnat